Vanaf 13 mei ga ik weer dol enthousiast aan de slag Meer informatie

header-wave

Uniek in Europa!

Op de markt van toestellen voor afslanking, versteviging en anti-aging is de Waves 21 revolutionair! Het combineert elektrische stimulatie en koudebehandeling wat uniek is. Waves 21 is pijnloos en niet-invasief. Een behandeling met de Waves 21 verwijderd zowel subcutaan als visceraal vet.

 

Verkozen tot beste Hightech Body Treatment machine in 2019 door ProEsthetic Magazine!

Uitgereikt door 6 onafhankelijke journalisten, heeft de Waves 21 de Best Machine Award 2019 gewonnen in de categorie “Hightech Body Treatment“.

 

Cryolipolyse of vetbevriezen is ideaal als je gezond en veilig wil afslanken met blijvend resultaat.

Tijdens de behandeling gaan we je vetcellen bevriezen door een koude massage (geen zuigmethode, principe thermische schok). De cellen ondergaan dan een spontaan, traag en progressief leeglopingsproces (adoptose).

Tegelijkertijd wordt de aanmaak van collageen en elastinevezels gestimuleerd, wat leidt tot een progressieve versteviging van je huid.

Wat is het doel van de Waves 21?

Het doel van deze nieuwe Waves 21 is het stimuleren van de reflexzones van het lichaam door het perifere sympathetische zenuwstelsel in werking te zetten en op gang te houden. Hierdoor komen er bepaalde lichamelijke processen in gang die herstellend vermogen aanbrengen en evenwicht brengen.

Dit alles kan leiden tot verbetering en/of verwijdering van enige imperfectie.

Lichaam zones behandelen met de Waves21

De behandeling kan alleen plaatsvinden op het lichaam, geen gezichtsbehandelingen! De behandelzones zijn bv. buik, armen en borsten maar ook de rug, benen en billen kunnen we met de Waves21 gaan behandelen.

Al deze behandelingen zijn uiteindelijk gelinkt met het algemene welzijn en een balans hervinden op energetisch niveau.

Groot voordeel van de Waves 21.

Er is geen enkel merk wat een gelijkwaardig apparaat aanbiedt die een combinatie van deze twee technieken in zich heeft. Vooral op de manier waarop en het doel van het gebruik is bij deze Waves 21 uniek.

Een complete uitwendige en dus vanaf de eerste behandeling zichtbare werking en een inwendige werking op het lichaam en het algemeen welzijn.

Galerij

alcina-wit
eminence-wit
logo-alka
equipment21-wit