Detoxen is ‘hot’, maar het is beslist meer dan een hype. Ongezonde voeding, verkeerde voedingskeuzes, onwetendheid met betrekking tot voeding, te veel stress, te weinig beweging; het is aan de orde van de dag!

´Ik zit niet lekker in mijn vel´

Hoe vaak hoor je niet dat mensen dit zeggen? Meestal weet men niet goed hoe dit komt. Men heeft klachten als vermoeidheid, slapeloosheid, een doffe huid, stijve spieren, spijsverteringsproblemen, hoofdpijn etc. Een verontreinigd lichaam en een vermoeide geest liggen hieraan vaak ten grondslag.

Onze moderne levensstijl vergt veel van lichaam en geest. Er zijn vele factoren die verontreinigend werken.

Weet wat je eet!

De meeste mensen weten wel dat producten als koffie, alcoholhoudende dranken en tabak zeer verontreinigend zijn. Maar wat dacht je van vlees met groeihormonen, bespoten groenten en de talloze producten vol geraffineerde suikers? Dan hebben we het nog niet gehad over conserveringsmiddelen en geur-, smaak- en kleurstoffen! Al deze verontreinigende stoffen hopen zich op in het lichaam en deze opeenhoping komt vroeg of laat tot uiting in allerlei gezondheidsklachten.

Overige verontreinigende factoren

Maar niet alleen verkeerde voeding leidt tot de opeenhoping van afvalstoffen. Er zitten eveneens schadelijke stoffen in producten voor lichaamsverzorging als cosmetica, crèmes en deodorant en ook de lucht die we inademen is niet altijd even schoon. Verder kunnen ook te veel stress en andere psychologische factoren de afvoer van afvalstoffen uit ons lichaam blokkeren. Hierdoor wordt het zelfherstellend vermogen van het lichaam belemmerd waardoor gezondheidsklachten nog sneller de kop opsteken.

Krijg het juiste advies over Sappen en Detoxen bij Salon Charon.  0031 (0)114 67 15 67
 
Afspraak maken