Hoofdpijn, al heel haar leven heeft Marjella (50) er last van. Sinds 2006 krijgt ze daar ook geregeld migraineaanvallen bij. Om deze pijn te verminderen komt ze nu iedere maand voor een kleurtherapiebehandeling bij Chantal van Beautysalon Charon. Sindsdien gaat het steeds beter met Marjella: ‘Een investering in mijn gezondheid!’.

‘Ik was al vaker bij Chantal geweest voor andere behandelingen,’ begint Marjella. ‘Ze wist dat ik migraine had. Op een gegeven moment vertelde ze me dat ze een nieuw apparaat had, waarmee ze migraine kon behandelen door middel van kleurtherapie. Ik had al meerdere dingen geprobeerd, dus ik stond er zeker voor open om dit te proberen!

Eindelijk hoofdpijnvrij

Toen ik de eerste keer onder de gekleurde lampen lag, vroeg ik me af wat er gebeurde of het wel echt effect had… Want je voelt niks. In eerste instantie dacht ik dat het niks deed, maar na een aantal behandelingen dit bleek zeker niet het geval te zijn. Sinds de lichttherapie zijn mijn migraineaanvallen veel minder erg dan eerst. Ook bleven de aanvallen voorheen lang na sudderen. Nu ben ik tussen de aanvallen zelfs hoofdpijnvrij! Ik heb ook wel eens een tijdje geen behandelingen gedaan, om te kijken wat dat deed. Mijn aanvallen werden toen direct weer erger. Ik belde Chantal op en zei tegen haar: ‘Ik moet terug onder de lampen!’. Nu zijn we weer een aantal behandelingen verder en nu is het weer rustiger in mijn hoofd.

Investering in gezondheid

Momenteel ga ik één keer per week naar Chantal. Samen zoeken we uit wat het beste werkt voor mij. Zo kijken we nu of we de behandelingen langzaam iets kunnen afbouwen, zodat ik bijvoorbeeld één keer in de drie weken onder de lampen kan. Ik realiseer me in ieder geval dat ik er niet mee ga stoppen. Ik zie het als verzorging voor mezelf, als een investering in mijn gezondheid.

Jezelf af en toe verwennen

Inmiddels kom ik niet meer alleen structureel voor de kleurtherapie bij Chantal, maar ook voor de schoonheidsbehandeling. Iedere acht weken gun ik mezelf de uitgebreide gezichtsbehandeling. Mezelf af en toe eens verwennen, dat mag best! En de producten van Eminence die Chantal gebruikt zijn heel fijn. Met heerlijke geurtjes en een prikkelende ervaring. Ik kom graag bij Chantal voor mijn behandelingen. Ze heeft een open persoonlijkheid en legt duidelijk uit waar ze mee bezig is. Prettig vind ik dat! En als het soms slecht met me gaat en ik vaker moet komen, dan kijkt ze mee naar oplossingen. Maar ook als je jarig bent denkt ze aan je, ik kreeg toen korting op mijn volgende behandeling. Persoonlijk en leuk!’