De klanten kennen mij als Chantal de Caluwè.

Afkomstig uit de Zeeuws Vlaamse polder. Sinds 1987 getrouwd en wij hebben  2 dochters. Binnenkort worden wij opa en oma. Onze andere dochter heeft vorige zomer de kapsalon overgenomen. Na vele gebeurtenissen heb ik ervoor gekozen om 6 jaar geleden zelf de opleiding te gaan volgen op de Welness-Academy te Hasselt .

De afgelopen 6 jaar was ik wisselend in de kapsalon en in de schoonheidssalon. Dat gaf erg veel stress qua tijdsplanning en moeilijker om gefocust te blijven. Het lange staan in de kapsalon werd steeds moeilijker. Ik heb daarom bijscholing gevolgd in binnen-  en buitenland. (Porto, Zolder en Amsterdam)

Zodoende ben ik nu gespecialiseerd in huidverjonging en omvangvermindering op een veilige manier.

De workshops geven mij ook heel erg veel voldoening.

En zo leer je ook weer nieuwe mensen kennen. De binding met de klanten in de schoonheidssalon is toch wel hechter dan in de kapsalon. De gesprekken zijn één op één en dus ook een stuk persoonlijker.

Wat zou een reden kunnen zijn om naar mij te komen voor een behandeling?

  • Advies en behandeling op maat
  • Gratis intakegesprek
  • Open en helder over de prijzen van de behandeling
  • Eerlijkheid staat voorop. Als er iets niet mogelijk is vanwege de gezondheid of wat dan ook dan zal ik proberen om dat zo discreet mogelijk op te lossen.
  • Na een kuur worden er nu speciale nabehandelingen gegeven. Een soort na-traject. Zodat je het resultaat langer vast kan houden.

We doen alles tenslotte SAMEN

IK KAN NIET ZONDER JULLIE en jullie hopelijk niet zonder mij.

Chantal

alcina-wit
eminence-wit
logo-alka
equipment21-wit