30 jaar geleden ben ik begonnen met de kapsalon op te zetten.
Toen der tijd werd die gerund door Huibertje die na 7 jaar terug vertrok naar Alblasserdam. Ik was 3 maanden zwanger van onze 1ste dochter die nu inmiddels zelf gelukkig getrouwd is en net een zoontje hebben.

5 jaar later hebben we het huur pand verlaten en zijn we nieuw gaan bouwen met een schoonheidssalon erbij. Ik had dan verschillende schoonheidsspecialisten in dienst. waaronder Josè, Marie, Danniella , Beppy en als laatste mijn zijn zus Wendie.

En zo verstreken de jaren waarin ook de nodige familieomstandigheden gebeurden. Om een lang verhaal kort te maken heb ik de kapsalon overgedragen aan onze jongste dochter Denise. Zij werkte al 5 jaar bij ons dus het was niet zo dat zij in het diepe sprong.

Ik ben mij 7 jaar geleden meer gaan verdiepen in Lichaamsbehandelingen en huidverjonging omdat ik dat zelf hele fijne behandelingen vind waar ik voor 100% achter sta. Omdat ik zelf ook op een leeftijd ben (bijna 54 jaar) weet ik precies wat de klant meemaakt op het gebied van : *rimpels krijgen en hier en daar een vetrolletje waar je het liever niet hebt. Je lichaam veranderd terwijl je er vroeger niets aan hoefde te toen en alles kon eten en drinken en in de mooiste kleding kon die je maar voor ogen had.

Maar tijden veranderen. Nu ben ik blij om jullie te mogen helpen en begeleiden om dmv kleur,kou, spierstimulatie, electrocogulatie en ultrasoundgeluidstrilling tot mooie resultaten. Zonder in de huid te werken en op een veilige manier. GEEN BOTOX EN GEEN FILLERS. Waar ik dus tegen ben.

Zeer dankbaar dat er al vele jullie voor zijn gegaan met mooie resultaten. Ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb.

De Touch treatment-Green Touch Education

Onlangs ben ik opgeleid door de Touch treatment-Green Touch Education.

Vanaf heden beheers ik bijzondere technieken om gepersonaliseerde treatment te geven. Waar beleving en resultaat samengaan. Terwijl je wegdoezelt en de heerlijke geuren, texturen en werkzame ingredienten van Èminence ervaart,worden blokkadesen verklevingen opgeheven,kan alles weer stromen en ga je letterlijk en figuurlijk stralend weer de deur uit.Volledig anders dan de schoonheidsbehandeling van weleer.

En ..we zijn in de race voor de beste Organic Beauty Treatment, waarvan in September Èminence heeft gewonnen.

Vele mooie groeten en hopelijk tot snel bij Beautysalon Charon.

waar je je overigens ook zeer snel thuis voelt en in een warme sfeer ontvangen word.