Een paar centimeter minder in de omvang en 15 kilo kwijt. Dat is Ellie de Putter (36) haar doel. De behandelingen van Chantal van Beautysalon Charon met de Artic helpen haar om dit doel te bereiken. En met succes!

‘Eerder dit jaar had Chantal een actie gedeeld op Facebook waarbij je een proefsessie met de Artic kon winnen. Oftewel het kristalliseren van de vetcellen op bepaalde zones. Zo leuk,
ik won de behandeling! Ik ging voor een behandeling op de buikzone. Na die eerste sessie merkte ik meteen het effect. Met het terug aantrekken van mijn broek dacht ik: hé, die zit opeens een stuk lekkerder, ik krijg hem makkelijker aan. Ik kon het eerst niet geloven, maar het was écht zo. Na deze goede eerste ervaring heb ik besloten om verder te gaan met de Artic-behandelingen.

Het optimale resultaat

Samen met Chantal heb ik een behandelingsplan opgesteld. De behandelingen zijn het meest effectief wanneer je een kuur van 6 behandelingen volgt. Dan bereik je het optimale resultaat. Inmiddels heb ik drie behandelingen gehad en kan ik echt zeggen dat het werkt. Voor mij is dit echt een enorme stok achter de deur als het gaat om afvallen. Chantal heeft een speciale weegschaal waarmee ze je vet- en spiermassa en het vet rondom je organen kan meten. Daarnaast meet ze ook het aantal centimeters in omvang op drie verschillende plekken. Dit houdt ze allemaal nauwkeurig bij, zodat we zien hoe goed we op weg zijn.

Heerlijk ontspannen

Omdat de vetcellen worden bevroren, zou je verwachten dat de behandeling koud, of misschien zelfs pijnlijk is. Maar dit is helemaal niet het geval, het is eigenlijk heel ontspannend. Er staat een rustig muziekje aan op de achtergrond en er wordt een dikke laag crème op de te behandelen zone gesmeerd. Daar wordt vervolgens een folie opgelegd, waarna Chantal een half uur de zone gaat behandelen met het apparaat. Niks kouds aan!

De Wave21 als aanvulling

Ook de Wave21 werkt zonegericht. Dit apparaat stimuleert het zenuwstelsel en werkt op de organen, zoals op de darmen. Hierdoor worden bepaalde lichamelijke werkingen hersteld. In overleg met Chantal heb ik besloten om de behandeling met de Wave21 er af en toe bij te doen als extra stimulans, want deze behandelingen vullen elkaar aan.

Een extra stimulans

Wanneer je een behandeling met de Artic hebt gehad, is het heel belangrijk om daarna veel water te drinken, zodat de vetcellen door het lichaam afgevoerd kunnen worden. Chantal weet waar ze over praat en wil mij oprecht helpen met het bereiken van mijn doel. Ze is hierin heel eerlijk, direct en realistisch. Ze drukt je echt met de neus op de feiten. Ze weet dat ik om mijn doel te behalen óók moet kijken naar wat ik eet. Dus tijdens de behandeling geeft ze voedings- en bewegingsadvies. Ze vertelt me wat ik anders kan doen. Het is zoals Chantal zegt: ‘Het is heel simpel, je hoeft niet gek te doen met eten, je moet er gewoon een beetje op letten.’ En de Artic ondersteunt en zorgt voor een extra stimulans. Het is de combinatie die perfect werkt. Ik ben nu al een paar kilo kwijt en ben zeer tevreden!’